Slide background
Solucions de rentat per a tot tipus de vehicles

Cisternes alimentàries i pulverulentes

Som el primer centre de la Catalunya Central amb una pista de rentat especialitzada en cisternes alimentàries, tant de transport de líquids com de pulverulents.

El nostre sistema de rentat amb vapor, i el posterior procés d’assecat, garanteixen una neteja acurada de la cisterna. A més, comptem amb l’autorització oficial per precintar i expedir el certificat de rentat de la cisterna.

Més informació

Contenidors

El nostre servei de neteja de contenidors està especialment pensat per a les empreses de SDDR (Sistema de Dipòsit, Devolució i Retorn).

Es tracta d’un servei exclusiu per al sector alimentari, amb totes les garanties de control i seguretat que exigeix la normativa.

Més informació

Vehicles industrials i frigorífics

La nostra pista de rentat per a vehicles industrials i frigorífics proporciona una neteja a fons amb total comoditat i rapidesa.

Oferim també la possibilitat de realitzar la desinfecció interior del vehicle. A més a més, comptem amb l’autorització oficial per precintar i expedir el certificat de rentat.

Més informació

Vehicles de transport d’animals

Som el primer centre públic de la província de Barcelona autoritzat per expedir certificats de rentat de vehicles de transport d’animals.

Disposem de dues pistes de rentat completament equipades, que funcionen a una pressió de 75 bars i 136 litres per minut. D’aquesta manera és possible arrossegar les serradures amb gran facilitat i rapidesa.

Més informació

Bigwash – Túnel de rentat d’alta pressió i amb raspalls per a vehicles industrials

Gràcies als raigs d’aigua a alta pressió i el sistema de raspalls, el túnel Bigwash permet netejar a fons qualsevol vehicle, sobretot aquells que, per la seva forma irregular, són difícils de netejar en un túnel de rentat convencional. Així mateix, els nostres operaris estan en tot moment a la vostra disposició per fer una última repassada al vehicle.

La potència del túnel permet, a més, netejar a alta pressió la zona dels baixos del vehicle, eliminant la sorra i la sal que s’incrusten al xassís.

Més informació

Galeria de fotogrfies

Mapa

Fes-nos una consulta

Nom *

E-mail *

Missatge

[honeypot no-passaras-9]

 He llegit i accepto la política de privacitat i consenteixo en rebre comunicacions dels serveis que constitueixen l´objecte social de l´empresa personalitzades a través del correu electrònic.