Slide background
Certifiquem la feina feta:
expedim certificats per al sector de l'alimentació
i el transport d'animals

Certificats de rentat

Som el primer centre públic de la província de Barcelona autoritzat per expedir certificats de rentat de vehicles de transport d’animals. Així mateix, podem expedir certificats de rentat de cisternes i de vehicles frigorífics.

Vehicles de transport d’animals

  • Centre inscrit en el Registre oficial d’establiments i serveis plaguicides (número de registre B-0370-E)
  • Centre autoritzat per precintar i expedir el certificat de rentat segons el Reial decret 1559/2005

Cisternes

  • Centre autoritzat per precintar i expedir el certificat de rentat segons el Reial decret 948/2003 (modificació ITC/2765/2005)
  • RD 852/2004/CE sobre Higiene del Aliments
  • Directiva 98/83 CE sobre qualitat de les aigües destinades al consum humà.
  • Centre autoritzat per precintar i expedir el certificat SFG Internacional e.V. està considerat com a pioner en la indústria dels sucs de fruites.

Vehicles industrials i frigorífics

  • Centre autoritzat per precintar i expedir el certificat de rentat (núm. de registre B-0151-S)

Certificat EFTCO

  • Cened emet el Certificat de rentat europeu (EFTCO), sóm membres de l’Associació Nacional de Rentadors Interiors de Cisternes (ANLIC).

Clean Secure Monitoring

El revolucionari sistema CLEAN SECURE MONITORING permet assegurar la màxima qualitat en el procés de neteja d’una manera rigorosa i totalment fiable.

El sistema guarda informació detallada de tot el procés i genera un informe complet on es guarden tots els detalls del procés.

Un cop acabat el procés, totes les dades es poden consultar de manera ràpida i fàcil a través d’un codi QR imprès al propi certificat del vehicle.

Descarrega’t el document en format PDF

Controls de neteja

La nostra preocupació per oferir el millor servei possible ens ha portat a prendre mesures addicionals de bioseguretat i control sanitari: seguim un protocol estricte de neteja de les pistes i periòdicament realitzem un control analític amb l’assessorament de l’empresa Bionet, especialistes en bioseguretat.

La lletra Q

Cened és el primer centre de neteja públic de cisternes de transport de Catalunya que s’integra en la base de dades de la LETRAQ.

Certificacions i homologacions

Mapa

Fes-nos una consulta

Nom *

E-mail *

Missatge

[honeypot no-passaras-9]

 He llegit i accepto la política de privacitat i consenteixo en rebre comunicacions dels serveis que constitueixen l´objecte social de l´empresa personalitzades a través del correu electrònic.