Slide background
Seguretat alimentària

Seguretat alimentària

Com ja deu saber, els plans de control de la salmonel·losi porcina aviat seran obligatoris al nostre país. Davant d’aquest nou repte sanitari del sector, cal començar a aplicar programes de neteja i desinfecció en els vehicles de transport d’animals que siguin complets i efectius.

A Cened, ens hem posat a punt per al seu negoci amb els sistemes, instal·lacions i procediments més innovadors per combatre la salmonel.la.

Per tal que pugui comprovar la gran diferència entre una neteja convencional i la que pot obtenir a Cened, el convidem a conèixer-ne els detalls.

La prevenció de la salmonel·losi és cosa de tots!

Amb la salmonel·la, és l’hora de jugar net!

Com que els plans de control de la salmonel·losi porcina són cada cop més a prop, ara, més que mai, és el moment de començar a treballar: aquest és el proper repte del sector porcí.

Per això, Cened, centre de neteja i desinfecció de vehicles industrials, ja s’ha anticipat i posa al vostre abast eines per combatre la salmonel·losi de forma efectiva: serveis i instal·lacions de darrera generació per treballar junts per aquest objectiu comú. Ens sobren les raons!

Descarrega’t el document en format PDF

Com es realitza una neteja i desinfecció correcta contra la salmonel·losi?

La salmonel·la pot quedar amagada molt de temps en partícules de pols i matèria orgànica.
La salmonel·la és molt resistent i pot sobreviure amagada en partícules de pols i matèria orgànica invisibles als nostres ulls.
Per sort, la salmonel·la és sensible als desinfectants.

neteja-desinfeccio-salmonela

Galeria de fotos d’instal·lacions

Mapa

Fes-nos una consulta

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge